Una vuitantena de persones pariticipen a la 5a edició del Camí de Justícia


  • Comparteix:

El seguici arriba al Monestir

El seguici arriba al Monestir

La 5a edició del Camí de Justícia ha arribat a Sant Cugat aquest divendres a la nit amb una vuitantena de persones entre veïns de Cerdanyola del Vallès i santcugatencs. Les dues ciutats han recordat l'assassinat de l'abat Biure a mans de Berenguer de Saltells amb un recorregut que ha unit els dos municipis.

Per cinquè any consecutiu Cerdanyola i Sant Cugat s'han unit per rememorar el camí que Berenguer de Saltells i altres nobles i servidors van fer la nit de Nadal de 1351 per matar l'abat Biure del Monestir de Sant Cugat. El seguici, que ha sortit a tres quarts de set de la tarda de la ciutat veïna, ha arribat a Sant Cugat a les nou de la nit. Dos actors han rebut la comitiva a l'entrada del Monestir i els hi han ofert un sopar medieval. Després de recuperar forces, els participants han pogut gaudir d'una representació teatral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.