El gospel dels Black Heritage Choir triomfa al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Moment del concert

Moment del concert

Els conjunt de gospel Black Heritage Choir ha sorprès el públic del Teatre-Auditori amb una selecció de temes tradicionals i contemporanis de la música negra nord-americana. Els integrants del cor, procedents de l'estat de Mississipí, han interpretat himnes i nadales com 'Silent Night' que han estat molt aplaudides pels espectadors. El concert, titulat 'The Sound of Gospel' s'ha emmarcat dins l'11a edició el festival 'Els Grans del Gospel'. Mira aquest espectacle a Cugat tv

Un any més el la música gospel ha tornat al Teatre-Auditori just abans de les festes de Nadal. El Black Heritage Choir ha demostrat al públic santcugatenc perquè és una de les formacions afroamericanes més premiades dels Estats Units. Els 16 cantants han ensenyat al Teatre-Auditori tot el que poden arribar a fer amb les seves veus sota la direcció de Jerry Clavin Smith.

El director del festival 'Els Grans del Gospel', Luis Manjarrés, ha explicat per què el Gospel sap connectar sempre tant bé amb el públic.

Luis Manjarrés

El Gospel sempre et dóna alguna cosa més. Et permet passar una bona estona i sempre surts més content.



El concert 'The Sound of Gospel' ha servit per retre un homenatge especial a la música negra més tradicional des dels seus origens fins a les seves derivacions més urbanes. El públic ha quedat meravellat amb tota l'actuació musical.

Públic

Molt emocionant./ Fantàstic ./ He tingut unes sensacions estranyes. / He gaudit molt de tot el concert.



Com no podria ser d'altra manera, el concert ha acabat amb el tema clàssic del gospel, 'Oh happy day' i el públic del Teatre-Auditori dempeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.