Sant Cugat regala a la gent gran un concert de gospel carregat d'energia


  • Comparteix:

El concert ha clos amb una cançó interpretada per les dues corals

El concert ha clos amb una cançó interpretada per les dues corals

La gent gran ha aplaudit amb entusiasme el tradicional concert que la ciutat els hi ofereix per Nadal. Els més grans han coincidit en destacar la qualitat de l'actuació a càrrec del grup de gospel Black Heritage Choir i del Cor Aglepta. La formació del Misisipí ha captivat els vertaders protagonistes d'aquest dissabte amb un concert que ha vessat energia i complicitat sobre l'escenari del Teatre-Auditori en unes dates tan assenyalades.

Enguany, la gent gran de la ciutat ha donat la benvinguda al Nadal amb el concert a càrrec de la formació Black Heritage Choir i el Cor Aglepta de Sant Cugat. L'actuació ha aconseguit arrencar un calorós aplaudiment per part dels protagonistes del dia que han acollit amb goig el regal que la ciutat els hi ha ofert.

Participants

Ha estat un concert meravellós, únic. / Ens han donat totes les facilitats per venir. / Aquest any ha estat un dels més macos.


Aquesta cita imprescindible, que s'ha convertit en un clàssic d'aquestes dates, ha tornat a omplir totes les butaques del Teatre-Auditori. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, s'ha mostrat molt satisfeta per la bona acollida de la gent gran.

Carmela Fortuny

Ha anat molt bé, és una gran satisfacció. La gent està molt feliç. Avui ha pogut venir gent gran que d'altra manera no hagués pogut venir.


L'acte ha estat presidit per l'alcalde, Lluís Recoder, que ha aprofitat l'oportunitat per felicitar el Nadal als assistents. Després del concert, els vertaders protagonistes de la cita han pogut gaudir d'un aperitiu que ha tancat un dia tan especial per a la gent gran de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.