Les revistes infantils es col·loquen al capdavant de la llista de subscripcions de Quiosc.cat


  • Comparteix:

Quiosc.cat a la Cooperativa Abacus

Quiosc.cat a la Cooperativa Abacus

La presència de Quiosc.cat a la nostra ciutat ha posat el punt final aquest diumenge amb la satisfacció dels responsables de la iniciativa per la bona acollida dels santcugatencs. Les subscripcions a les diferents publicacions en català han estat un dels regals per aquest Nadal amb revistes infantils com 'Cavall fort' al capdavant de la llista de subscripcions.

A llarg d'una setmana els santcugatencs han tingut l'oportunitat de conèixer de prop 150 publicacions en català a la cooperativa Abacus de la ciutat. Quiosc.cat, l'espai de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català, té com objectiu normalitzar moltes de les capçaleres en llengua catalana que a hores d'ara són difícils de trobar als quioscos.

Els santcugatencs han pogut gaudir de diferents ofertes com ara participar en un sorteig d'un lot gastronòmic i beneficiar-se de les subscripcions a meitat de preu. Una de les responsables de Quiosc.cat, Montse Maronda, ha remarcat que els santcugatencs s'han decantat per les subscripcions en unes dates tan assenyalades com el Nadal.

Montse Maronda

Em fet moltes subscripcions a Sant Cugat per Nadal.


Maronda també ha avançat a Cugat.cat que les revistes infantils han estat el producte preferit pels santcugatencs amb la revista 'Cavall fort' al capdavant.

Montse Marondo

Les revistes infantils han aconseguit un major nombre de susbscripcions. Estem satisfets amb la resposta dels santcugatencs.



Quiosc.cat visita ara diferents poblacions d'arreu dels Països Catalans per fer arribar les publicacions en català a la població.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.