'Els Pastorets' florestans es renoven per seguir mantenint la tradició al districte


  • Comparteix:

Escena en què l'àngel anuncia als pastors la bona nova

Escena en què l'àngel anuncia als pastors la bona nova

La primera representació d''Els Pastorets' a la ciutat s'ha estrenat amb èxit aquest diumenge a la UREF de la Floresta. El muntatge, que ha renovat actors, decorats i una part del text de l'obra, ha reunit una seixantena de persones que han aplaudit amb força els actors amateurs d'aquesta escenificació divina. Tot i la modernització de l'obra, els veïns florestans s'han mostrat satisfets amb què se segueixi mantenint viva aquesta tradició del districte que ja ha arribat enguany a la seva 17a edició.

'Els Pastorets' florestans han afegit un toc d'humor a la narració per tal de fer més amena la tradicional representació. La reducció del temps habitual de les escenes de l'obra, la ja habitual aparició d'un nen Jesús de carn i ossos i la renovació del vestuari han estat les claus de l'èxit d'aquesta 17a edició, segons l'organització.

El director del muntatge, Antoni Salvador, ha explicat els canvis introduïts en la primera escena.

Antoni Salvador

La primera escena era molt feixuga i l'hem modernitzat afegint complicitat amb el públic. Des de l'organització, faig un balanç molt positiu.


La representació ha comptat amb més d'una vintena d'actors amateurs, alguns dels quals estrenaven paper o fins i tot debutaven en aquest tradicional muntatge nadalenc. Tot i els nervis, la majoria d'intèrprets asseguren haver passat una bona estona i volen repetir l'experiència de cara a properes edicions.

Actors

Molts nervis i molta pressió. / Molts nervis perquè era la primera vegada. / Molt nerviós tot i que m'ho he passat molt bé. / M'ha agradat molt. / M'ho he passat molt bé.




'Els Pastorets' del districte tornaran a actuar a la UREF dissabte i diumenge vinent a les set del vespre. L'entrada és gratuïta.







  • Comparteix:

COMENTARIS

Sóc el Rovelló, felicitats a tots els companys i cos técnic. Heu estat brillants!

Rovelló. Enviat el 22/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.