'Les Tres Bessones i un Nadal molt especial' ja té la seva edició en braile


  • Comparteix:

Les Tres Bessones són les protagonistes de la col·lecció de contes cívics

Les Tres Bessones són les protagonistes de la col·lecció de contes cívics

El llibre 'Les Tres Bessones i un Nadal molt especial', basat en la importància del respecte a les persones discapacitades, també s'ha editat en versió braile. El relat narra la participació de les protagonistes en una gimcana organitzada per la gent gran de Sant Cugat i la superació dels obstacles que els prepara la Bruixa Avorrida. Aquesta història, que s'emmarca en una col·lecció de contes cívics editats per l'Ajuntament, arriba enguany al seu novè número.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, explica, en declaracions d'arxiu, l'argument del conte.

Carmela Fortuny

Alguns dels participants a la gimcana tindran més dificultats per fer les proves ja que tenen alguna discapacitat.









Fortuny ha afegit que l'objectiu del llibre és potenciar les capacitats de les persones per sobre de les discapacitats i el respecte pels valors que ens diferencien.

Els 7.000 exemplars de 'Les Tres Bessones i un Nadal molt especial' es distribuiran entre les famílies amb infants d'entre tres i set anys al punt d'informació de l'Envelat de Nadal, als centres educatius, a la Biblioteca del Mil·lenari, a la Casa de Cultura, als centres cívics dels districtes i a les sales d'espera del Capio Hospital General de Catalunya (HGC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.