Les criatures marines protagonitzen la nova exposició de Pou d'Art de la mà de Jesús Pelegrí


  • Comparteix:

Medusa, de Jesús Pelegrí

Medusa, de Jesús Pelegrí

Un bestiari marí realitzat amb planxes, peces mecàniques i engranatges centra la proposta d'escultura i pintura de l'artista barceloní Jesús Pelegrí a Pou d'Art. L'objectiu principal de l'exposició 'Mare Nostrum', que es podrà veure des del 16 de gener fins al 24 de febrer, és fer reflexionar sobre la relació de l'home i la natura.

Amb diversos materials mecànics residuals com a protagonistes de les peces, Jesús Pelegrí representa a l'exposició 'Mare Nostrum' criatures marines com crancs, calamars, meduses i diversos tipus de peix.

La directora de Pou d'Art, Maria Fabre, explica en què consisteix l'obra de Pelegrí.

Maria Fabre

Treballa molt matèricament. Els elements mecànics que introdueix als quadres donen un aire decadent que contrasta amb els colors que fa servir.









L'artista Jesús Pelegrí participarà en una exposició itinerant a la ciutat de Panamà, on portarà diverses peces de la mostra 'Mare Nostrum'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.