La parròquia de Sant Cebrià acull amb èxit el Concert de Nadal del Casal d'Avis de Valldoreix


  • Comparteix:

La Coral Esclat en una fotografia d'arxiu

La Coral Esclat en una fotografia d'arxiu

Les corals Esclat de Germanor i Rosa d'Abril han cantat conjuntament aquest dissabte al Concert de Nadal del Casal d'Avis de Valldoreix. Cançons nadalenques i peces populars catalanes han protagonitzat l'actuació, que també ha comptat amb la participació del rapsode Eduard Araujo. Una setantena de persones s'han apropat a la parròquia de Sant Cebrià per gaudir del concert.

La coral Rosa d'Abril, que ja va participar al concert de Nadal de l'any passat, ha interpretat cançons populars catalanes com 'La pastora Caterina' i 'Muntanyes regalades', entre altres. Les nadales també han protagonitzat el concert, que també ha comptat amb la lectura del poema de Nadal a càrrec d'Eduard Araujo.

La membre de la coral Esclat de Germanor Isabel Castells ha explicat a Cugat.cat en què ha consistit el concert.

Isabel Castells

Convidem altres corals. L'any passat ja va venir la coral de la llar d'avis de la parròquia de Sant Cugat. També participa l'Eduard Araujo, que llegeix el poema de Nadal.




La cantada comuna de les tradicionals peces nadalenques 'Santa nit' i 'Joia al món' ha servit per posar punt final al Concert de Nadal organitzat pel Casal d'Avis de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.