Els infants es converteixen en acròbates amb el Taller de Circ que l'Envelat ubica per primera vegada a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Nens i pares fent rodar els plats xinesos

Nens i pares fent rodar els plats xinesos

Els més menuts de la ciutat s'han posat a la pell de malabaristes, equilibristes i acròbates en els Tallers de Circ organitzats per l'Envelat durant tot aquest dissabte. La nova ubicació de la tradicional activitat, la plaça d'Octavià, ha agradat als pares i mares que han acompanyat als més de 500 infants assistents tot i que han criticat la reducció de dies i de l'espai dedicat als racons circenses del taller. Mira-ho a Cugat tv

Els infants han quedat entusiasmats amb totes aquestes estructures inhabituals en els seus jocs diaris. Els platets xinesos, la pujada per les lianes i escales verticals, el pas per la corda d'equilibri i el passeig amb xanques i monocicles han estat els racons més sol·licitats pels nens i nenes.

Alguns dels participants expliquen quin ha estat l'espai que més els ha agradat.

Participants

El que més m'ha agradat és la corda. / Jo he pujat a una taula que és per aprendre a tenir equilibri. / He hagut de pedalar com si fos una bicicleta.


Els pares i mares s'han convertit en ajudants dels més petits que han patit més d'un desequilibri provant les seves habilitats com a personatges de circ. La majoria d'adults s'han mostrat satisfets amb la nova ubicació del taller a la plaça d'Octavià per la centralitat que suposa aquest espai, però a la vegada han lamentat que siguin menys els dies i el nombre d'estructures habilitades pels infant en aquest taller de circ. Són declaracions a Cugat.cat.

Pares

Ens agradava més els altres anys, quan estava davant de l'Auditori. / Ho trobo millor aquí, aquest any està molt ben muntat.








L'activitat familiar, emmarcada dins les propostes de l'Envelat, es tornarà a celebrar aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.