La visita guiada al Monestir ja és una activitat consolidada entre els santcugatencs


Temes relacionats

El Museu de Sant Cugat enceta l'any amb una visita teatralitzada al Monestir ( 3/gen/10)


  • Comparteix:

La visita es fa el primer diumenge de cada mes

La visita es fa el primer diumenge de cada mes

El Monestir seguirà obrint les seves portes el primer diumenge de cada mes per apropar la seva història als visitants del Museu. L'equipament municipal ofereix una visita gratuïta de caire general on s'explica l'evolució del Monestir des de la seva fundació fins a l'actualitat. El rei Carlemany, l'escultor Arnau Cadell i l'abat Odó són alguns dels personatges que s'esmenten durant la sessió, que va adreçada a tots els públics.

La visita de portes obertes, que té lloc el primer diumenge de cada mes, té l'objectiu d'apropar la història del Monestir a través del claustre i les sales d'exposició de l'equipament.

La guia de la visita, Laura Pérez, explica en declaracions a Cugat.cat que és una activitat adreçada a tots els públics però que majoritàriament els assistents són adults.

Laura Pérez

És una visita de caire general que fem els primers diumenges de cada mes. Volem apropar la història del Monestir al públic.




Pérez també ha dit que des del Museu estan molt satisfets amb la bona acollida que té aquesta activitat i que la majoria d'assistents són santcugatencs i gent que viu en poblacions pròximes a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.