Cugat tv estrena avui un espai dedicat als videoclips santcugatencs


  • Comparteix:

Avui s'estrena el nou programa

Avui s'estrena el nou programa

Els videoclips amb segell local aterren a Cugat tv de la mà de 'Clips'. El nou espai, que s'estrena avui, reuneix tots els vídeos musicals de grups amb algun component de Sant Cugat.

El programa 'Clips' neix amb la voluntat de recopilar els videoclips de formacions amb presència santcugatenca per reflectir la qualitat i creativitat dels projectes musicals de la ciutat. Ho explica el responsable del programa, Miquel Martínez.

Miquel Martínez

L'objectiu del nou programa 'Clips' és reflectir la creativitat i el potencial dels grups musicals santcugatencs des del punt de vista audiovisual.









Totes les produccions audiovisuals tenen cabuda al nou espai, independentment dels mitjans tècnics i el pressupost invertits. L'únic requisit és la presència santcugatenca al grup.

Totes les bandes amb algun component de la ciutat que disposin d'un videoclip poden formar part de 'Clips'. Per fer arribar els vídeos a Cugat.cat, cal posar-se en contacte amb el departament de musicals, escrivint un correu electrònic a musicals@cugat.cat. Miquel Martínez anima els músics que hagin enregistrat videoclips a formar part del nou programa de Cugat tv.

Miquel Martínez

Des del departament de musicals de Cugat.cat fem una crida als grups santcugatencs que tinguin videoclips, perquè creiem que el programa 'Clips' és una bona manera de fer-ne difusió.


El Gremio, Espart, Bizarro 1976, Gnaposs, Green Cats, IcebEnd i Sol Lagarto són alguns exemples de formacions amb músics santcugatencs que han enregistrat videoclips.

'Clips' complementa l'oferta del canal Música de Cugat tv, que ja comptava amb programes com 'Sona Ara!', destinat a esdeveniments musicals de la ciutat i reportatges de presentació de grups, 'Desendolla't', que recopila actuacions en format acústic, i 'Mou-te 2008' i 'Mou-te 2009', que mostren imatges dels cicles de concerts 'Mou-te'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.