La pintura de Frida Kahlo i Diego Rivera centra la conferència d'avui de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran


Temes relacionats

La història de 'la Contra' de 'La Vanguardia', avui al Trade Center de la mà de l'AEU (11/feb/10)

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran reflexiona sobre el paper de l'Índia en l'economia mundial ( 2/feb/10)

L'Aula d'Extensió Universitària reviurà amb una conferència les grans actrius de Hollywood (19/gen/10)

Mantenir la qualitat de les conferències, objectiu de l'Aula d'Extensió Universitària pel 2010 (11/gen/10)


  • Comparteix:

Frida Kahlo

Frida Kahlo

'De l'amor al desamor de Frida Kahlo i Diego Rivera' és el títol que dóna nom a la xerrada que la professora d'Història de l'Art de la Universitat de Barcelona (UB) Montserrat Lamua oferirà avui a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). Lamua farà una retrospectiva de la pintura dels dos artistes polifacètics i explicarà la seva complexa relació plasmada en els seus quadres. La ponència, organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran, es repetirà dijous a la tarda.

La professora d'Història de l'Art de la UB i presidenta de l'Agrupació d'Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (AFOPA), Montserrat Lamua, serà l'encarregada de traslladar als assistents la relació entre els dos artistes.

El president de l'AEU, Marc Plens, ha avançat a Cugat.cat la complexa relació que la coneguda pintora Frida Kahlo va mantenir amb el que fou el seu marit, el muralista Diego Rivera.

Marc Plens

Frida Kahlo i Diego Rivera van portar una vida intensa. Kahlo era realment admirable i explosiva.



La xerrada serà aquest dimarts i aquest dijous a dos quarts de sis de la tarda a l'ANC.


Dimarts vinent la ciència esdevindrà la protagonista de l'AEU amb la xerrada 'Volem robots intel·ligents, o que ens ajudin a ser més intel·ligents?', a càrrec de la professora d'Investigació de l'Institut de Robòtica Carmen Torres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.