Cicle de cinema d'Amnistia Internacional a Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell del primer film del cicle de cinema

Cartell del primer film del cicle de cinema

Quatre pel·lícules centrades en la defensa dels drets humans protagonitzaran el cicle de cinema que Amnistia Internacional organitza a partir d'aquest divendres al Casal de Cultura de Valldoreix amb l'objectiu de sensibilitzar els santcugatencs. Per primera vegada, el cicle 'Exigeix dignitat' aplegarà diverses temàtiques amb un eix en comú, la vulneració dels drets humans.

Els films que es presentaran el segon i últim divendres del mes de gener i febrer posaran de manifest diverses situacions on es produeix una vulneració dels drets humans. 'Los limoneros', 'La pesadilla de Darwin', 'Moolaadé' i 'Cometas en el Cielo' són les quatre pel·lícules, premiades en diversos festivals de renom, que es projectaran al Casal de Cultura de Valldoreix.

El coordinador del grup local d'Amnistia Internacional, Eduard Santiago, ha remarcat el fet que per primera vegada el cicle no se centra en cap campanya en concret i que l'objectiu és buscar la sensibilització ciutadana.

Eduard Santiago

L'objectiu és la sensibilització ciutadana ja que no prestem atenció als drets humans en el nostre dia a dia.









Eduard Santiago ha animat els santcugatencs a participar-hi ja que, segons el coordinador, és una manera atractiva d'apropar-se a veure una bona pel·lícula alhora que es pren consciència de diverses problemàtiques on es vulneren els drets humans.

Eduard Santiago

Pensem que hi ha prou gent que s'interessa pel cinema i per temes que afecten els drets humans. Confiem a tenir una bona resposta.


Després de cada projecció, els assistents podran participar en una tertúlia per intercanviar impressions i apropar-se a l'organització. Les pel·lícules començaran a les deu de la nit i tindran un cost simbòlic de dos euros. D'aquesta manera el cicle de cinema se suma a les diverses activitats que el grup local d'Amnistia Internacional porta a terme al municipi com ara l'exposició fotogràfica 'Defensors: el testimoni obstinat', que s'ha pogut veure a la Biblioteca del Mil·lenari al llarg del mes de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.