El termini per participar al 'Mou-te' s'amplia fins el 27 de gener


  • Comparteix:

Els Rembrandt 42 van ser els guanyadors de l'última edició del Mou-te Tardor

Els Rembrandt 42 van ser els guanyadors de l'última edició del Mou-te Tardor

Cugat.cat amplia dues setmanes, fins el 27 de gener, el termini per presentar maquetes i currículums per participar a la quarta edició del cicle musical 'Mou-te', que organitzen el grup multimèdia i l'Ajuntament. El nou 'Mou-te' manté el format de l'edició anterior, amb actuacions a la primavera i a la tardor i un 20% de formacions de fora de Sant Cugat.

El 27 de gener és la nova data límit perquè els solistes i les formacions interessades en participar en la quarta edició del cicle de música presentin les seves propostes. Cugat.cat i l'Ajuntament, organitzadors de la iniciativa, han decidit ampliar la data d'inscripció per donar més oportunitats als grups.

Així ho ha explicat la cap de Musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos.

Jéssica Sotodosos

Ens demanaven més dies de termini per presentar-se. Hem decidit ampliar un parell de setmanes per presentar propostes.


Per participar-hi, cal fer arribar a les instal·lacions de Cugat.cat dues maquetes en format CD amb, com a mínim, sis temes, el repertori aproximat de la possible actuació així com les necessitats tècniques. A més, cal adjuntar el currículum de la formació i el solista amb imatges o videoclips.

El jurat que decidirà els participants està format per Jéssica Sotodosos, representants dels guanyadors de l'edició anterior, el músic Joan Pau Chaves i un representant de l'Ajuntament, coorganitzador del cicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.