El valldoreixenc Guille Milkyway, nominat als Goya per la cançó 'Yo también'


  • Comparteix:

Guille Milkyway

Guille Milkyway

L'artista valldoreixenc Guille Milkyway està nominat als premis Goya 2010 per la cançó 'Yo también', tema principal de la banda sonora del film amb el mateix títol. El llargmetratge, dirigit per Álvaro Pastor i Antonio Naharro, també opta a les estatuetes de millor direcció novella i de millor actriu per la interpretació de Lola Dueñas.

'Yo también' és una peça de Guille Milkyway molt diferent a l'estil habitual del valldoreixenc de La Casa Azul. En aquest cas, Milkyway presenta una rumba cantada en castellà que li ha valgut la nominació de millor cançó als Oscar espanyols. L'artista valldoreixenc es disputa el guardó amb 'Agallas vs. Escamas' de la pel·lícula 'Agallas', 'Stick to the Man' del film 'Planet 51' i 'Spanish Song' de la comèdia 'Spanish Movie'.

La cerimònia de la 24a edició dels premis, organitzats per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques, se celebrarà el 14 de febrer al palau municipal de congressos del Campo de las Naciones, de Madrid.

La Casa Azul, projecte de Guille Milkyway, ha presentat fa pocs mesos 'La Nueva Yma Sumac (lo que nos dejó la revolución)', un disc amb cançons noves, versions d'altres músics i moltes col·laboracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.