Un CD benèfic de Victòria dels Àngels recapta diners per la fundació de la soprano i la de Pasqual Maragall


  • Comparteix:

Careta del CD

Careta del CD

La Fundación Victoria de los Ángeles i el Palau de la Música Catalana presentaran aquest divendres el CD benèfic 'Canciones para recordar' de Victòria dels Àngels. El treball és en benefici de la Fundació Pasqual Maragall per la recerca sobre l'Alzheimer i de la fundació de la soprano, en el cinquè aniversari de la seva mort. La presentació serà al Petit Palau de la Música a les vuit del vespre.

L'acte comptarà amb el presentador i moderador Josep Cuní, la vicepresidenta de la Fundació Pasqual Maragall, Diana Garrigosa, i la presidenta de l'Orfeó Català, Mariona Carulla. També hi assistiran la presidenta de la Fundación Victória de los Ángeles, Helena Mora, la directora de Columna Música, Núria Viladot, i la soprano Ainhoa Arteta. El mateix Pasqual Maragall tampoc no es perdrà la cita.

Helena Mora explica els motius que han portat la fundació que presideix a editar el treball.

Helena Mora

Victòria dels Àngels sempre feia concerts benèfics. Hem de transmetre que la música pot ajudar molta gent.



Com a tancament de la presentació, els alumnes becats per la Fundación Victoria de los Ángeles oferiran un breu concert. L'entrada és lliure, però l'aforament limitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.