Les dones, protagonistes d'una doble sessió teatral de Fila Zero a la Unió


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una funció a la Unió

Imatge d'arxiu d'una funció a la Unió

Fila Zero porta a l'escenari de la Unió una doble sessió d'obres de teatre protagonitzades exclusivament per dones, 'Totes volen ser Jackie Kennedy' i 'Torno de seguida'. La recerca de la perfecció femenina, encarnada per la dona del president assassinat, i el món de la venda a domicili escenificat en un sainet són els temes que s'abordaran en aquests dos treballs. Les dues representacions, sota la direcció de Pere Royo, es podran veure el darrer cap de setmana de gener i el primer de febrer a l'equipament cultural.

La doble proposta teatral va sorgir com una manera de donar sortida a una sèrie d'actrius de Fila Zero que no havien pogut participar en muntatges anteriors. Escoltem el director de les propostes, Pere Royo, en declaracions a Cugat.cat.

Pere Royo

Es va donar el cas que fa poc es va fer una obra i van quedar una sèrie de noies que no tenien paper i vam decidir preparar una obra on només hi haguessin dones.


La doble representació es podrà veure el darrer cap de setmana de gener, dissabte a les deu de la nit i diumenge a dos quarts de set de la tarda. Els muntatges es repetiran el primer dissabte de febrer a les deu de la nit. Totes les funcions tindran lloc al Teatre la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.