Una exposició sobre refugiats i un documental, propostes de la Biblioteca del Mil·lenari per aquest trimestre


  • Comparteix:

La biblioteca ha organitzat diverses lectures de contes infantils

La biblioteca ha organitzat diverses lectures de contes infantils

La Biblioteca del Mil·lenari enceta l'any amb una exposició sobre els refugiats i el documental 'Imposible de olvidar', que es podran veure fins el 27 de febrer. L'equipament municipal ha organitzat diverses narracions de contes per als més petits, la primera de les quals tindrà lloc aquest dissabte al migdia. La biblioteca també proposa al públic adult una lectura dramatitzada sobre l'obra 'Un racó al cafè de la granota' de Jesús Moncada, a banda dels habituals clubs de lectura de novel·la i de teatre.

Una de les propostes per aquest gener és la lectura dramatitzada de l'obra 'Un racó al cafè de la granota', que comptarà amb la participació del santcugatenc Carles Martínez i Míriam Alamany. A la biblioteca també es podrà veure el documental 'Imposible de olvidar' sobre un poble d'El Salvador i l'exposició 'Mirades', que està composta per il·lustracions sobre els refugiats. Els més petits tenen cita l'últim divendres del mes a l'equipament de les Planes, on es llegirà el conte 'Les disfresses encantades'.

Febrer començarà amb l'exposició sobre la memòria històrica, els refugiats i els exiliats 'Ausencias', de l'autor Gustavo Germano. La biblioteca també ha organitzat la lectura de diversos contes infantils al llarg del mes, una proposta que seguirà al mes de març. L'equipament municipal acollirà a partir del 2 de març una mostra sobre els 20 anys de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.