Pep Tugues defineix la nova programació del Teatre-Auditori com 'variada i d'alta qualitat'


Temes relacionats

Amaia Montero i un homenatge a la Nova Cançó, al proper quadrimestre del Teatre-Auditori ( 2/des/09)


  • Comparteix:

El director del Teatre-Auditori defineix la nova programació de l'equipament cultural com 'variada i de qualitat'. Segons Pep Tugues, els espectacles que s'han programat de febrer a juny són 'atractius' i destaca, sobretot, les actuacions musicals com Pereza i Malú. En una entrevista a Cugat ràdio, Tugues considera que en qüestió de música el Teatre-Auditori és una 'sala alternativa' a Barcelona.

El primer divendres del mes que ve, es dóna el tret de sortida a la nova programació del Teatre-Auditori i ho farà carregat d'espectacles molt diversos, des del teatre amb artistes com Aitana Sánchez-Gijón i Maribel Verdú, passant per l'òpera amb 'Carmen' i acabant amb la màgia de Jorge Blass.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, defineix així la nova programació.

Pep Tugues

És una programació variada, de qualitat. Pots trobar allò que busques. És atractiva i pots sortir amb un regal per als amics o per a tu mateix.


La música pren molt protagonisme durant aquests primers mesos del 2010. Noms com Love of Lesbian i Michael Nyman destaquen entre els vuit concerts programats i artistes com Malú, Amaia Montero i els madrilenys Pereza vénen amb la intenció d'obrir el Teatre-Auditori a nous públics. Tugues considera que l'equipament santcugatenc és una 'sala alternativa' a Barcelona.

Pep Tugues

Seríem la sala alternativa dels grans pavellons de música. Tenim un aforament perquè els músics es trobin amb el tu a tu.



La nova programació del Teatre-Auditori començarà el divendres 4 de febrer amb l'obra 'Un dios salvaje' i finalitzarà el dissabte 29 de maig amb el concert de la basca i exvocal de La Oreja de Van Gogh, Amaia Montero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.