Segell local als Premis Gaudí del cinema


  • Comparteix:

Capio Hospital General va acollir el rodatge de 'Trash'

Capio Hospital General va acollir el rodatge de 'Trash'

L'actriu valldoreixenca Sílvia Munt i el film 'Trash', rodat en part al Capio Hospital General de Catalunya, estan nominats en la segona edició dels Premis Gaudí de l'Acadèmia de Cinema Català. Munt opta a un guardó per la seva interpretació protagonista a 'Xtrems'. 'Trash', dirigida per Carles Torras, ha reunit 13 nominacions, entre elles, a millor pel·lícula i direcció.

Sílvia Munt està nominada en la categoria de millor actriu principal per 'Xtrems', d'Abel Folk i Joan Riedweg. El film, l'aposta experimental de l'últim any, ha estat reconegut amb 11 nominacions, entre elles millor pel·lícula i direcció. És el mateix cas de 'Trash', amb algunes seqüències rodades a Sant Cugat, i amb un repartiment d'actors nominats com Assumpta Serna, Marta Solaz, Núria Prims, Óscar Jaenada i Judit Uriach.

Alguns d'aquests intèrprets van visitar Sant Cugat el maig de 2008 per rodar a Capio Hospital General de Catalunya. Assumpta Serna, nominada com a millor actriu secundària, explicava a Cugat.cat que aquesta pel·lícula no es feia per cobrir l'expedient.

Assumpta Serna

Aquesta pel·lícula es fa perquè hi ha gent que li agrada el cinema, que té passió pel que fa.


Carles Torras és el director de 'Trash', una producció de Just Films i Escándalo Films. Durant la filmació a l'hospital local, el realitzador agraïa d'aquesta manera la col·laboració del centre sanitari.

Carles Torras

Ens han donat totes les facilitats per rodar i aquí rodem unes escenes molt importants.






La cerimònia d'entrega dels Premis Gaudí tindrà lloc l'1 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.