Música i solidaritat s'uneixen aquesta nit al Teatre-Auditori per recaptar fons contra l'Alzheimer


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Juvenil tornarà a tocar al Teatre-Auditori

L'Orquestra Simfònica Juvenil tornarà a tocar al Teatre-Auditori

El concert 'Música per la solidaritat' que recapta fons per l'Associació Familiars de Malalts d'Alzheimer (AFA) arriba aquesta nit al Teatre-Auditori. La cita musical, organitzada pel Rotary Club i la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra, anirà a càrrec de l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya (OJSC). Els músics interpretaran temes de Mozart, Schubert i Beethoven, i estrenaran l'obra 'Hatem', del jove compositor Joan Magrané i Figuera.

El recital portarà sobre l'escenari del Teatre-Auditori l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya tutelada per l'orquestra de la nostra ciutat. El President del Rotary Club de Sant Cugat, Carlos Berenguà, explica que un dels objectius de l'entitat és sensibilitzar els ciutadans amb iniciatives com aquesta.

Carlos Berenguà

És un dels objectius del club, sensibilitzar la població sobre certs problemes.



Per la seva banda, la gerent de l'AFA del Vallès Occidental, Rosalina Sicart, ha assegurat a Cugat.cat que el concert serà tot un estímul per l'entitat.

Rosalina Sicart

Estem molt contents. És un reconeixement a la nostra feina i un estímul.



Les entrades del concert, que serà a les nou del vespre, tenen un preu de 15 euros i el mateix dia del concert es podran comprar al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.