Pessarrodona torna a publicar poemes inèdits amb 'Animals i plantes'


  • Comparteix:

Marta Pessarrodona durant la presentació a Sant Cugat de la seva antologia.

Marta Pessarrodona durant la presentació a Sant Cugat de la seva antologia.

La poetessa resident a Sant Cugat Marta Pessarrodona presenta 25 poemes inèdits a 'Animals i plantes'. Pessarrodona ha triat el món natural del seu jardí per tornar a les llibreries després de 12 anys. Els poemes de l'escriptora mirasolenca es caracteritzen pel seu caràcter espiritual i les múltiples interpretacions que pot fer el lector de les obres.

'Animals i plantes', editat per Meteora, presenta 25 nous poemes que són un retorn als seus orígens. Pessarrodona, que ha escrit l'obra després d'haver-se reestablert a Mira-sol, fa referència a les aranyes, els esquirols i les palmeres, però també als éssers humans en un recull de poemes destinat a tot tipus de públic. La seva darrera obra arriba després de la publicació de 'Poemes 1969-2007: Antologia'.

Pessarrodona ha explicat a Cugat.cat en què consisteix el seu nou treball.

Marta Pessarrodona

El títol és una excusa. Els poemes fan referència a animals i plantes però també a viatges, com per exemple un poema que passa a Nova York.



L'escriptora també treballa en un segon llibre que portarà per títol 'Variacions' i que aplega poemes que ha escrit en hebreu a partir de la lectura de la Bíblia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.