El film 'Herois de Sant Cugat' testimonia la consulta per la independència de Catalunya


  • Comparteix:

Moment de l'estrena del documental

Moment de l'estrena del documental

El documental 'Herois de Sant Cugat', dirigit pel santcugatenc Raül Clavell, explica com va organitzar-se la consulta popular sobre la independència de Catalunya a la ciutat. El film mostra com van actuar els voluntaris abans del referèndum i com va ser el procés de votació als diferents equipaments, i inclou les opinions de voluntaris, regidors i altres personalitats de la ciutat que van participar a la consulta. L'estrena del documental ha tingut lloc aquest dimarts a la Cafeteria Bahia.

Sota el títol 'Herois de Sant Cugat', el documental és un testimoni visual de com es va organitzar la consulta santcugatenca per l'autodeterminació. El film mostra les actuacions dels voluntaris durant els últims dies abans del referèndum i com van transcórrer les votacions a la ciutat. A més, el documental dóna veu als organitzadors, els voluntaris i regidors de la ciutat, que expliquen com van viure el 13-D.

El director del documental, Raül Clavell, explica en declaracions a Cugat.cat com se li va ocórrer fer un documental sobre la consulta.

Raül Clavell

Se'm va ocórrer dies abans de començar a fer la consulta. Vam seguir tots els esdeveniments una setmana abans.



Els assistents han trobat molt adequat fer un film del referèndum i creuen que és una bona eina per mostrar l'organització de l'acte a la ciutat.

Espectadors

És una idea molt encertada. / Així podem mostrar-la als altres llocs on es va fer la consulta. / Va ser una diada molt important.







El documental, que té una durada aproximada de 30 minuts, s'ha estrenat aquest dimarts a la Cafeteria Bahia.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com a mínim haurieu pogut avisar als voluntaris. O era una estrena secreta ?

Xavi. Enviat el 27/gen/10


Xavi, Es varen haver d\'esborrar els correus de tots els voluntaris per una qüestió de legalitat i per la pressió que va exercir algú en aquest sentit.

un de la plataforma. Enviat el 27/gen/10


Disculpeu, però tinc entès que els correus es van esborrar per decisió assembleària, no pas perquè algú exercís pressió en aquest sentit.

Marta. Enviat el 27/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.