'Llits', un viatge a la imaginació de grans i petits


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

L'imaginari col·lectiu ha pujat sobre l'escenari del Teatre-Auditori aquest dissabte amb l'espectacle 'Llits'. Un cúmul d'imatges creades a partir de petits instants mitjançant el teatre, la dansa, el circ i la música han donat vida a un muntatge que ha agafat com a columna vertebral les imatges visuals. L'element del llit ha estat una excusa per iniciar un viatge a l'imaginari de cada espectador. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Com un calaix de records, 'Llits' ha convidat els assistents del Teatre-Auditori a iniciar un viatge conjunt a l'imaginari del públic. Les imatges visuals s'han anat succeint en el temps, creant pinzellades en constant transformació. Amb una escenografia que es perdia en els límits l'escenari, el director Lluís Danés, ha estat capaç de recrear un món oníric que ha captivat grans i petits. Els assistents han coincidit en destacar una direcció encertada que ha aconseguit arribar a tots els públics.

Assistents

És un muntatge molt especial perquè és vàlid per tots els públics. / És un espectacle ben trabat. / M'ha agradat el llit més gran



El personatge de Lectus, interpretat per Albert Pla, ha estat el fil conductor d'aquesta història. Els moviments dels personatges il·lusoris i la música han agafat una especial rellevància per la seva bellesa visual. D'aquesta manera, el muntatge ha aconseguit passar per les diferents disciplines sense cap dificultat. Un repartiment de luxe ha acabat de guarnir aquest somni on tothom hi ha tingut cabuda i on s'han pogut veure els diferents artistes en papers allunyats de la seva trajectòria habitual.

Així ho ha destacat el seu director, Lluís Danés.

Lluís Danés

Crec en les trobades úniques. Els proposo una festa, posar-los en llocs on no estan acostumats.


Amb Sant Cugat, 'Llits' baixarà el teló, al menys, de manera momentània. Ara el seu director té la mirada posada en diferents projectes com ara la seva primera pel·lícula de ficció.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.