Sant Cugat serà una parada del festival Catalunya Arte Flamenco


  • Comparteix:

Miguel Poveda va tancar l'última edició d'aquest festival flamenc al Liceu

Miguel Poveda va tancar l'última edició d'aquest festival flamenc al Liceu

Sant Cugat s'incorporarà a la xarxa de Catalunya Arte Flamenco. El festival de música flamenca, que va tancar la seva primera edició el desembre al Liceu de Barcelona amb un concert de Miguel Poveda, continua aquest 2010 amb la voluntat de descentralitzar el cicle per cinc localitats catalanes més, entre elles, la nostra ciutat.

Catalunya Arte Flamenco s'ha fixat en el Teatre-Auditori per portar a la nostra ciutat una pinzellada del festival. El director de l'equipament cultural, Pep Tugues, ha explicat a Cugat.cat que ara per ara estan en converses amb els organitzadors del cicle musical.

Pep Tugues

De moment estem en converses per col·laborar amb el festival a partir de la tardor.








Catalunya Arte Flamenco, que donarà el tret de sortida a la seva segona edició al setembre i s'allargarà fins a finals d'any, comptarà amb un 50% d'artistes catalans com a mínim. Els responsables d'aquest nou cicle de concerts volen ampliar el seu ventall d'activitats amb xerrades, exposicions de pintura i, fins i tot, desfilades de moda flamenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.