Brodas Bros prorroga la seva estada al Teatre Victòria


  • Comparteix:

Els santcugatencs Brodas Bros prorroguen la seva estada al Teatre Victòria de Barcelona fins al 14 de març amb un espectacle que repassa les principals característiques del hip-hop i la seva història. Amb aquest salt del carrer a l'escenari, la companyia vol continuar ensenyant els seus balls a un públic més ampli, combinant-ho amb l'humor del membre del Tricicle que dirigeix el muntatge, Joan Gràcia.

Lluc i Pol Fruitós són els dos components santcugatencs de la companyia Brodas Bros, que s'han mostrat molt contents d'haver estat un mes al Teatre Victòria i que els hagin proposat prorrogar la seva estada. Grafitis, discjòqueis, ballarins, flauta travessera, saxo i moltes sorpreses són alguns dels elements que acompanyen els germans Fruitós sobre l'escenari. La companyia no descarta fer arribar el seu espectacle al Teatre-Auditori.

Lluc Fruitós ha animat tothom que vagi al Teatre Victòria.

Lluc Fruitós

És un hip-hop apte per a tots els públics. Hi ha molts elements que acompanyen l'espectacle, com la dansa contemporànea i l'humor.



La companyia està preparant ara nous projectes amb 'De dos en dos', on a més dels santcugatencs Pol i en Lluc Fruitós hi participen la Clara i la Berta.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Hola. Soy Marc de Treemkt y, os quiero informar de un nuevo concurso de baile online que estamos preparando. Tabién podéis ganar entradas para ver LOS bRODAS bROS EN SU ÚLTIMA SEMANA de función en el teatro Victoria de Barcelona. http://treemkt.com/proyectos/cometelacalle/concurso/ Atentamente, el equipo de Treemkt.

marc. Enviat el 10/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.