'Un Dios Salvaje' convenç el públic santcugatenc i els hi arrenca el riure


  • Comparteix:

Maribel Verdú i Aitana Sánchez-Gijón

Maribel Verdú i Aitana Sánchez-Gijón

L'equació còmica de 'Un Dios Salvaje' ha funcionat. Així ho ha confirmat el públic del Teatre-Auditori aquest dijous i divendres amb ple els dos dies i amb nombrosos riures i aplaudiments. La comèdia àcida protagonitzada per Maribel Verdú, Aitana Sánchez-Gijón, Pere Ponce i Antonio Molero no ha decebut els santcugatencs que han destacat la trama còmica i la interpretació dels actors, quatre grans de la petita i gran pantalla. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El duo format per Aitana Sánchez-Gijón i Maribel Verdú ha estat un dels principals atractius perquè la gent s'hagi apropat a veure 'Un Dios Salvaje' i l'aposta no ha defraudat els assistents. Al llarg d'una hora i mitja, l'arquitectura de les formes de dues parelles benestants ha anat esvaint-se a mesura que avançava la trama fins a deixar veure els veritables instints animals dels quatre protagonistes.

Aquest ha estat un dels elements que ha sorprès el públic, que ha acompanyat amb forts riures aquesta pèrdua de les formes.

públic

La trama mostra l'autèntica cara dels personatges. / He vingut per elles. / Molt divertida. / La interpretació dels personatges



Per la seva banda, l'actriu Aitana Sánchez-Gijón, ha traslladat a Cugat.cat la seva satisfacció per la resposta del públic santcugatenc.

Aitana Sánchez-Gijón

El públic santcugatenc ha estat molt atent, participava i reia. L'aplaudiment ha estat apoteòsic, el públic ha estat brillant.







Segons ha avançat l'actriu a Cugat.cat, la complicitat que s'ha donat entre els quatre protagonistes amb 'Un Dios Salvaje' els portarà a pujar-se de nou a un escenari junts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.