Firart afronta el descens de les vendes amb més activitats


Temes relacionats

1994: Primera Mostra d'Art de Firart (18/des/11)

Sant Cugat es converteix en l'epicentre de l'art català amb la 15a Mostra de Firart (18/mai/09)


  • Comparteix:

Firart vol augmentar el nombre d'activitats dirigides tant a artistes com a ciutadans. D'aquesta manera, l'associació d'artistes continua amb la línia iniciada durant l'any passat. La presidenta de Firart, Imma Pueyo, ha assegurat que el 2009 ha estat un bon any pel que fa el nombre d'activitats dutes a terme per l'entitat i l'elevada participació, però que el nombre de vendes d'obres continua eclipsat per la crisi econòmica.

La presidenta de Firart, Imma Pueyo, fa aquest balanç de l'any 2009.

Imma Pueyo

Ha baixat el nombre d'adquisicions d'obres, però el nombre d'activitats ha augmentat respecte el 2008.



Els artistes de Firart han tornat a omplir el carrer Santiago Rusiñol aquest diumenge. Tot i l'afluència de gent, els artistes mantenen que les vendes continuen ressentides per la crisi.

Venedors

Costa vendre, es venia més fa anys. / Vendes fluixes, de públic molt bé. / El 2009 podia haver estat millor. / L'últim que compra la gent és un quadre.


Aquest 2010, Firart té programades diverses exposicions tant a Sant Cugat com a altres poblacions, com Sabadell al març i Barcelona al maig.

L'associació presenta les seves obres al carrer Santiago Rusiñol el primer i tercer diumenge de mes. A més organitza altres propostes com tallers i conferències, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.