La Porta dels Somnis finançarà el seu proper disc amb el projecte 'Apadrina un artista'


  • Comparteix:

Imatge d'un treball anterior del grup

Imatge d'un treball anterior del grup

La Porta dels Somnis ha recaptat un total de 35.000 euros en sis mesos mitjançant la iniciativa santcugatenca 'Apadrina un artista' (AUA), aconseguint la xifra d'inversió més alta registrada al web del projecte. El conjunt santcugatenc finançarà amb aquesta suma la producció i promoció del seu proper disc, que sortirà al mercat el mes d'abril.

43 inversors del web Apadrinaunartista.com han destinat un mínim de set euros i un màxim de 15.000 per finançar el nou treball del grup santcugatenc La Porta dels Somnis. En un període de sis mesos, el conjunt ha obtingut la suma límit de 35.000 euros a què aspirava pel llançament del disc que veurà la llum a l'abril. Els inversors rebran un benefici proporcional a la seva aportació en concepte de vendes de còpies i drets d'autor.

El guitarrista de La Porta dels Somnis, Jaume Saltor, ha descrit així els seus inversors.

Jaume Saltor

Hi ha dos tipus de persones que han invertit: els fans i els que creuen que els seus diners donaran beneficis amb nosaltres.




Com a agraïment a les persones que han aportat diners al grup a través de la iniciativa, els membres de la banda local es plantegen oferir-los un concert exclusiu.


Ho explica el també membre del conjunt, Oriol Saltor.

Oriol Saltor

Estem pensant d'oferir un concert als inversors i membres del club de fans com a agraïment al suport que ens han donat.






En només un dia, La Porta dels Somnis va aconseguir una aportació de 12.000 euros, coincidint amb les festes nadalenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.