La retallada dels actes de Carnaval protagonitza el sarcasme del gall del Monestir


  • Comparteix:

Cercavila del ball de gitanes

Cercavila del ball de gitanes

Els efectes de la crisi econòmica a la nostra ciutat, l'aplicació de la normativa d'oci nocturn i una retallada en el pressupost del carnaval d'enguany són els temes que han centrat el pregó de Carnaval del gall del Monestir aquest dissabte. La ironia ha tornat a ser la protagonista del rei Carnestoltes, que any rere any fa un repàs als temes que han marcat l'actualitat de la nostra ciutat.

El gall del Monestir ha recordat als ciutadans els efectes de la crisi econòmica i l'atur a la nostra ciutat. Així l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de l'empresa Sharp, el retard en les obres de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, els pisos buits a Sant Cugat i les inversions del 'Plan Zapatero' han estat els temes locals que han centrat la primera part del pregó del rei Carnestoltes.

Gall del Monestir

Enguany ens toca patir la crisi com altres anys. És època de 'vaques flaques'. L'atur està pels núvols.


El carnaval tampoc s'ha lliurat del sarcasme del gall del Monestir. Els actes festius s'han vist afectats d'una banda, per la manca d'espais a la ciutat, amb la supressió del ball de nit i, d'altra banda, per una retallada en el pressupost de la festa.


Gall del Monestir

La crisi també ha tocat la festa del meu regne. Una festa aïgualida on fins i tot surt perdent la mainada.


Tot i 'l'any de vaques flaques' com apuntava el pregó, el gall del Monestir ha animat els santcugatencs a participar de la festa d'enguany i oblidar-se així dels problemes de la crisi i l'atur.


La lectura del pregó a la plaça d'Octavià ha comptat amb la presència de centenars de santcugatencs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.