El grup Florestum s'endú el premi a la millor comparsa 2010


  • Comparteix:

Comparsa guanyadora del grup Florestum dedicada al mar

Comparsa guanyadora del grup Florestum dedicada al mar

La comparsa dedicada al mar i a l'època romana del grup Florestum ha estat la guanyadora del concurs de comparses del Carnaval 2010. Milers de persones han participat aquest dissabte a la programació de Carnaval per a adults, que s'ha completat amb el tradicional ball de gitanes, el pregó reivindicatiu del gall del Monestir i el BARnaval, una cercavila per diversos bars del centre de la ciutat que enguany ha comptat amb la participació de set establiments i més de 200 persones. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El Carnaval 2010, organitzat per Profeslo amb l'Ajuntament, ha aconseguit desafiar les baixes temperatures i ha omplert els carrers de Sant Cugat de color, disfresses i música. La cercavila i el ball de gitanes han estat les encarregades de donar el tret de sortida a una jornada que ha destacat per l'alta participació dels santcugatencs.

Ho explica el membre de Profeslo, Quim Pla.

Quim Pla

Ha anat molt bé. Ha hagut una gran participació. Tot i haver menys comparses, ha vingut més gent.



Tot i la minva en el pressupost que ha afectat algunes de les activitats previstes, els més joves s'han volcat amb les celebracions. Exemple d'això ha estat el concurs de comparses, que enguany ha comptat amb la participació de menys grups que edicions anteriors, però que ha aplegat més seguidors.

Alguns dels participants han lamentat que la celebració no hagi comptat aquest any amb un ball de final de festa per manca d'un espai tancat on realitzar-ho.

Participants

No tenim pavelló, però fem festa. / Fa fred, però estem aquí. / No hi ha ball. / Ens hem quedat curts.



El BARnaval ha posat el fi de festa amb un recorregut per diferents establiments de la ciutat, que enguany han comptat a més de beguda i menjar amb ambientació musical.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Visca el Carnaval!!! Gràcies Profeslo per l'organització! No hem tingut ball, però ens ho hem pogut seguir passant bé, gràcies a la vostra implicació i a les hores de feina per la cultura popular. No deixeu de fer-ho, si us plau. Gràcies!!

santcugatenca. Enviat el 15/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.