El Carnaval a Valldoreix aplega més de 500 persones, tot i el fred


  • Comparteix:

Els infants valldoreixencs han gaudit aquest diumenge del Carnaval amb una xocolatada i una divertida animació infantil. Les disfresses de princeses, de pirates i de diferents animals s'han deixat veure per la Nau de Cultura, espai que ha acollit la festa per fer front a les baixes temperatures. Més de 500 persones han fet gresca cantant i ballant fins que el jurat ha fet entrega dels premis a les millors disfresses. En categoria infantil ha guanyat la disfressa d'un globus aerostàtic, en categoria individual un pirata i en comparses els pares i mares disfressats de bebès.

Des de les disfresses més tradicionals com les fades, les princeses i els pirates fins a les més imaginatives com un globus aerostàtic, un malalt amb crosses i embenat fins als ulls han ballat al ritme de la música de Toni Pinyot i la Tremenda banda. L'animació infantil ha arrencat les rialles de grans i petits que han fet xerinola durant tot el matí a la Nau de Cultura.

Els infants participants han detallat les seves disfresses.

Infants

D'aviadora. / De turca. / De princesa. / De fada. / De mort. / De pirates.



El més menuts també han explicat què és el que més els agrada del Carnaval.

Infants

Ballar. / Menjar xocolata desfeta. / Que es fan moltes festes. / M'agrada jugar amb els amics quan tots anem disfressats.





La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha fet entrega dels premis a les millors disfresses que han constat de 200 euros per bescanviar en llibres en català. Les 350 persones que s'han disfressat han rebut un diploma de participació. Aquests premis també han coincidit amb l'entrega dels guardons a les carrosses de reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.