El Carnaval infantil omple la plaça d'Octavià amb el ball de gitanetes com a protagonista


  • Comparteix:

Segona edició del ball de gitanetes

Segona edició del ball de gitanetes

El Carnaval infantil ha estat un èxit segons l'organització, tot i la retallada d'activitats a causa de la reducció de pressupost. Els actes per als més menuts, que han finalitzat amb una animació infantil, han aplegat milers de persones a una plaça d'Octavià plena de gom a gom. La cita per excel·lència però, ha estat el ball de gitanetes que s'ha consolidat en la seva segona edició, com una activitat imprescindible del diumenge de Carnaval per als més menuts. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El ball de gitanetes, que ha comptat amb 56 parelles, ha congregat milers de persones a la plaça del Monestir. Tot i que encara han de millorar l'adaptació de la coreografia als infants, la comissió organitzativa del ball de gitanes ha fet un balanç molt positiu de la posada en escena de la mainada i ha destacat la participació de nens i nenes que no pertanyen a entitats de dansa de la ciutat.

Alguns dels infants que han participat en el ball de gitanetes expliquen les seves impressions.

Participants

És molt divertit ballar disfrassats. / Avui ens ha sortit una mica malament. / Ens hem equivocat. / És molt bonic. / M'agrada fer el galop.


La retallada de pressupost ha comportat la supressió de la tradicional xocolatada i la cercavila infantil. L'entitat organitzadora, Profeslo, ha lamentat la reducció d'activitats en l'agenda del Carnaval infantil tot i que estan contents amb la bona resposta del públic santcugatenc.

El membre de Profeslo, Quim Pla, explica els objectius que es marquen de cara l'any vinent.

Quim Pla

L'any vinent intentarem tornar a organitzar el Carnaval complet. El format infantil no s'havia tocat mai, s'ha retallat per primera vegada.



Un altre dels reptes que Pla vol aconseguir de cara al Carnaval vinent serà 'treure al carrer' el Gall que fa temps que estan construïnt.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.