El circ i el color, protagonistes de la setmana cultural de l'Escola d'Art


  • Comparteix:

L'Escola d'Art, situada a la Casa Mónaco, celebra la Setmana Cultural

L'Escola d'Art, situada a la Casa Mónaco, celebra la Setmana Cultural

L'Escola Municipal d'Art celebra des d'avui i fins divendres la setmana cultural dedicada a la il·lusió, el circ, la llum i el color. Entre les activitats preparades, hi ha la presentació de l'intercanvi fet amb el Circ Raluy, on els alumnes de l'Escola han decorat un dels carruatges del circ. A més, també es podrà veure l'exposició 'Pro-Ejects' que recull els projectes finals dels alumnes de l'escola dels dos darrers anys, i es podrà assistir a conferències i tallers organitzats pel centre.

La presentació del treball de recerca 'El Clown', guanyador del premi Vàzquez Montalbán, donarà a dos quarts de deu del matí el tret de sortida aquest dimecres a les activitats de la setmana cultural de l'Escola Municipal d'Art. A les cinc de la tarda, es farà la inauguració del carruatge del circ Raluy pintat pels alumnes del centre.

La cap d'estudis de l'Escola Municipal d'Art, Cristina Subirats, explica el lema 'Il·lusió: llum, circ i color' que marca la setmana d'enguany.

Cristina Subirats

Els alumnes van proposar el tema del color, també pintarem un carruatge del circ. Hem triat il·lusió, que ho engloba tot.



Les activitats continuaran dijous i divendres amb xerrades sobre el color i el circ, així com taules rodones que abordaran les aproximacions del color i la inserció dels artistes al món laboral.


El Casal de Joves TorreBlanca acollirà l'exposició 'Pro-Eject', un recull dels projectes finals dels alumnes de l'escola dels darrers dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.