La mostra Pro-eject apropa els treballs dels alumnes de l'Escola d'Art als santcugatencs


  • Comparteix:

Els alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat resumeixen en una exposició els seus millors treballs. El Casal de Joves TorreBlanca acull una mostra de més de 40 projectes d'alumnes dels darrers dos cursos de l'escola que destaquen per la qualitat i la diversitat de propostes. D'aquesta manera, l'Escola d'Art i Disseny posa el punt final a la seva setmana cultural, enguany dedicada al món del circ, però inaugura la proposta Pro-eject, que es repetirà anualment.

La proposta Pro-eject és una exposició que recull en format de plafons els treballs realitzats pels alumnes del centre. Tot i que aquest és el primer cop que el Casal de Joves TorreBlanca acull la mostra, l'objectiu del professorat és poder repetir-la de manera anual per donar a conèixer les propostes del alumnes.

Enguany, la mostra ha comptat amb una quarantena de projectes d'alumnes d'aquest curs i del passat, que finalment no van poder exposar.

Una de les professores del centre, Eva Virgili, explica el nivell de qualitat que tenen els projectes.

Eva Virgili

Destacar la qualitat dels alumnes que ens sorprenen i superen les expectatives de tot el professorat.


L'espectacle-xerrada 'Limbus', a càrrec de l'Escola de Circ Nous Barris, ha servit per posar punt final a la inauguració de l'exposició, que restarà al Casal de Joves TorreBlanca un mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.