La Biblioteca del Mil·lenari acull una exposició dels alumnes d'ESO del Leonardo Da Vinci


  • Comparteix:

Els alumnes de tercer d'ESO de l'IES Leonardo Da Vinci presenten a la Biblioteca del Mil·lenari una exposició contemporània de petit format que han realitzat ells mateixos. La mostra, que es podrà veure del 4 al 14 de juny recull el treball del taller d'expressió artística.

El professor José Galván és el promotor d'aquesta iniciativa que va començar com una forma perquè els estudiants s'apropessin al món de l'art contemporani. L'objectiu del taller era fer veure als joves l'existència d'altres mitjans expressius en el món de l'art a banda dels merament figuratius i de referència. Ho explica el propi professor.

José Galvan



Des de l'institut, on ja s'ha s'ha exposat l'obra, s'assegura que els resultats han estat sorprenents i fins i tot molt suggerents. Moltes de les pintures són autèntics fons marins amb tonalitats blaves i formes cavernoses i d'altres simulen cascades d'aigua. Tot això és fruït d'una autèntica tasca de recerca on els alumnes s'han arriscat i han jugat obtenint uns bons resultats tal com explica el seu professor.

José Galvan



La mostra s'inaugura el 4 de juny a la Biblioteca del Mil·lenari i s'allargarà fins el dia 14.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.