Jorge Blass convenç el públic santcugatenc amb l'art de la seva màgia


  • Comparteix:

Jorge Blass en un moment del final de l'espectacle

Jorge Blass en un moment del final de l'espectacle

'El arte de la magia' l'espectacle del mag Jorge Blass ha captivat el públic del Teatre-Auditori. Blass ha buscat en tot moment la complicitat dels espectadors durant tot el muntatge i ha demanat la col·laboració de petits i grans en alguns dels seus números. Papers que s'han convertit en coloms, pilotes que surten de llibretes i cercles que s'obren i es tanquen sense que la vista ho percebi han estat alguns dels moments que més han sorprès els espectadors. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Jorge Blass ha ofert un espectacle de màgia complet. Blass ha utilitzat en els seus jocs elements clàssics de la màgia com les cartes, els cercles i les cordes, però s'ha fet acompanyar també d'acròbates, de música en directe i d'una gran pantalla audiovisual. Des del primer moment, el mag ha aparegut a la platea entre els espectadors i ha buscat sempre l'ajuda del públic per molts dels seus números.

Jorge Blass ha destacat la bona resposta que ha tingut per part del públic santcugatenc.

Jorge Blass

El públic ha estat fantàstic. Hi ha hagut una comunicació molt bona i he comptat amb la seva gran participació.



Els més petits han estat els protagonistes del públic, però el mag madrileny també ha captivat l'atenció dels més grans. Els espectadors han sortit més que satisfets del muntatge.


Públic

Ha estat genial, màgic i ple d'imaginació. / Molt divertit. / M'ha agradat molt, no havia vist mai un espectacle així. / Fantàstic.




Aquesta no era la primera vegada que Jorge Blass actuava al Teatre-Auditori. El maig de l'any passat, el mag va ser un dels protagonistes de l'espectacle 'Els amics del mag Lari'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.