TVE Catalunya, amb seu a Sant Cugat, prepara un nou programa infantil


  • Comparteix:

La delegació de Televisió Espanyola a Sant Cugat estrena aquest mes un programa infantil de producció pròpia per al públic pre-escolar que s'emetrà a tot l'Estat i que té com a referent Barri Sèsam i produccions de la televisió britànica BBC, com ara Els Teletubbies. Entre els continguts d'aquest programa, s'emetrà un reportatge gravat a la planta de compostatge de Sant Cugat on s'explica els diferents processos de reutilització de la brossa orgànica i no orgànica.

El programa tindrà una durada de noranta minuts i està dirigit al públic d'entre 3 i 6 anys. L'objectiu és que els continguts estiguin relacionats amb els currículums educatius fixats pel ministeri d'Educació. El projecte, que compta amb part de l'equip que realitzava Barri Sèsam, utilitzarà des de tècniques d'animació fins a ninots per treballar sobretot amb la lectura, l'escriptura i la comprensió.

El director general de RTVE també ha anunciat que per als espectadors de 6 a 14 anys, l'ens estatal també oferirà un nou programa contenidor -en què en un mateix espai s'inclou l'emissió de diferents sèries- per a les tardes de La 2, tot i que encara s'estan estudiant les diferents ofertes presentades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.