El públic del Teatre-Auditori lloa la interpretació dels actors d''American Buffalo'


  • Comparteix:

Els personatges Don, Bob i Teach en una escena de l'obra

Els personatges Don, Bob i Teach en una escena de l'obra

El muntatge 'American Buffalo', basat en l'obra de l'autor nord-americà David Mamet, s'ha endut uns enèrgics aplaudiments del Teatre-Auditori. L'espectacle, dirigit per Julio Manrique, ha escenificat una visió crítica de la societat nord-americana dels anys 70 amb uns personatges que viuen en un món de trilers ple d'ambigüitats. Els espectadors han destacat la gran interpretació dels actors Ivan Benet, Marc Rodríguez i Pol López. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

'American Buffalo' va tenir una rebuda sorprenent al Teatre Lliure, on es va estrenar el muntatge al gener, i ha repetit aquell èxit en la funció al Teatre-Auditori. L'obra se situa en una botiga de segona mà dels Estats Units on el propietari de l'establiment alliçona un jove aprenent sobre com s'ha de comportar un home autònom, fort i íntegre. Els principis morals que transmet el botiguer queden traïts, però, al llarg del muntatge perquè els personatges volen obtenir el benefici propi a tot preu.

L'actor Pol López, que en l'obra interpreta el paper de Bob, un ex-drogoaddicte, ha explicat a Cugat.cat quina és la visió crítica de la societat nord-americana que mostren els personatges.

Pol López

Els personatges són esclaus d'un imaginari col·lectiu que s'han creat i fan el que sigui per arribar on volen.



Els espectadors han pogut gaudir del misteri, la sorpresa i el joc dramatúrgic que ofereix l'obra. El públic, però, ha valorat per damunt de tot la gran feina que fan els tres actors dalt l'escenari.

Públic

M'ha agradat i el treball dels actors és magnífic. / La feina dels actors és excel·lent. / Molt bé, molt interessant tot el muntatge.







L'obra seguirà la seva gira per diferents teatres de Catalunya fins al març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.