Cinesa projecta l'òpera 'Cosi fan tutte' en directe des del Festival de Salsburg


  • Comparteix:

Cartell de l'òpera 'Cosi fan tutte'

Cartell de l'òpera 'Cosi fan tutte'

L'òpera 'Così fan tutte' de Mozart es retransmetrà aquest vespre en directe via satèl·lit i en alta definició des del Festival de Salsburg als cinemes Cinesa de Sant Cugat. L'obra, dirigida per l'hongarès Adam Fischer, juga amb pols oposats, d'una banda, la frivolitat i la seriositat i, de l'altra, la sinceritat i el fingiment. La retransmissió es podrà veure a partir de les vuit del vespre a un preu de nou euros.

L'òpera està ambientada a la ciutat de Nàpols al segle XVIII i explica la història de dos joves oficials que aposten diners per posar a prova la fidelitat de les seves estimades. Per dur a terme la prova, apareixen a casa de les noies disfressats i disposats a seduir cadascú l'estimada de l'altre. Ben aviat, el joc pintoresc es converteix en un intercanvi de parelles noves i les noies cauen encisades per l'amic de la seva suposada parella. És per això que la moralitat de l'òpera és que, tal com diu el títol traduït al català, 'Totes fan el mateix'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.