El Racó de l'Art exposa l'obra més recent de la pintora Margarida Olivé


  • Comparteix:

L'obra més recent de la pintora Margarida Olivé es pot visitar aquests dies a 'El Racó de l'Art' de la botiga Aranna. Es tracta d'una col·lecció molt personal on l'artista recull temes molt diversos però sempre sota un mateix punt en comú: la seva textura.

Tots aquells que s'apropin fins a la botiga del carrer Diputació podran veure una mostra poc convencional. Els diferents quadres de Margarida Olivé presenten diverses temàtiques des de bodegons a barques egípcies, passant pel nostre monestir. Tots ells confeccionats amb un fons de sorres de marbre, pintura i roba. Margarida Olivé explica els detalls d'aquesta forma de treballar tan particular.

Margarida Olivé

El més particular de la meva obra és el 'collage' amb roba i altres elements


La pintora ha reconegut que no pinta seguint una temàtica concreta sinó que pinta sobre allò que més li crida l'atenció. És el cas del món egipci, un lloc on voldria viatjar però de moment es conforma amb documentar-se i reflectir-ho als seus quadres. El monestir però, el va començar a incloure en les seves obres per les peticions que rebia, fins que finalment, ha esdevingut part de la seva realitat quotidiana, com els bodegons. En aquesta exposició, també es pot veure una referència molt concreta al famós gall del monestir. Olivé ens dóna la seva visió.

Margarida Olivé

He fet una obra amb el gall de Sant Cugat


Aquesta exposició romandrà fins el 12 de juny en aquest espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.