Èxit rotund de públic a l'estrena catalana de 'París 1940', al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Èxit rotund de públic a l'estrena a Catalunya de 'París 1940', de Josep Maria Flotats. Més de 800 persones s'han aplegat aquest divendres al Teatre Auditori per veure el muntatge, una incisiva reflexió sobre el món del teatre. L'obra, que es va estrenar a Madrid, és una versió actualitzada d'un muntatge que va dirigir el mateix Flotats ara fa 9 anys.

'París 1940' mostra el procés d'aprenentatge d'un grup d'actors que assagen el 'Dom Joan' de Molière al conservatori d'art dramàtic de París en plena ocupació nazi. Flotats aprofita la seva experiència personal per mostrar al públic allò que s'amaga rera l'escena i la metamorfosi que pateixen els comediants quan construeixen un personatge. Segons Flotats, director i protagonista de l'obra, aquest canvi interior és un 'moment màgic'.

Josep Maria Flotats

És un moment màgic, quan l'actor fa seu el text i aconsegueix comunicar al públic el sentiment del poeta


La reflexió sobre el món del teatre és només el punt de partida de 'París 1940'. Però segons Josep Maria Flotats, l'obra parla també del creixement interior de qualsevol persona que exerceix amb llibertat una professió.

Josep Maria Flotats

No es parla només de teatre. També és una reflexió general sobre tots aquells que creixen professionalment i amb llibertat


Després de l'estrena a Catalunya, que s'ha fet a la nostra ciutat, 'París 1940' comença una gira per altres poblacions del país. El muntatge és una versió renovada de l'obra 'Tot assajant Dom Joan', que es va estrenar fa 9 anys al teatre Poliorama de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.