Unes 700 persones participen a la tercera 'Nit més Jove', que es consolida progressivament


  • Comparteix:

La tercera edició de la Nit més Jove celebrada divendres ha estat un èxit de públic i gairebé ha doblat l’afluència respecte l’edició anterior. Unes 700 persones han participat a les activitats programades entre les que destaquen un concert a Mira-sol, activitats esportives, la nit del terror o el ralley fotogràfic.

La tercera Nit més Jove ha estat ben acollida pels joves: no només el concert celebrat a Mira-sol que va aplegar unes 400 persones sinó també altres activitats com la nit del terror, els tallers de dansa o el ralley fotogràfic. Aquest cop les propostes esportives van tenir menys participació a conseqüència en part de la necessitat d'inscripció prèvia.
La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha mostrat la seva satisfacció perquè, afirma, cada edició funciona millor que l'anterior:

Angels Ponsa

Estem molt satisfets de com progressa aquest projecte per a la gent jove


El programa pilot engegat pel consistori ara fa dos mesos cada cop compta amb més seguidors que no dubten en participar-hi. La propera nit més jove coincidirà amb la Festa Major de la ciutat i ja s'estan preparant diferents activitats coordinades amb la Comissió de Barraques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.