La Casa de Cultura acull la mostra dels treballs de curs del Taller de l'Obrador


  • Comparteix:

Una seixantena de persones s’han acostat a la Casa de Cultura per conèixer els treballs dels alumnes del Taller de l’Obrador, que es podran veure fins el 7 de juny. Pintures, escultures, fotografies i tapissos formen part d’aquesta mostra heterogènia, que té per objectiu incentivar la creativitat dels artistes amateurs.

Incentivar el treball d'artesania i potenciar la creativitat dels alumnes. Aquest és el principal objectiu del taller de l'Obrador que amb aquesta mostra ha volgut fer partícep al públic del treball que aquests aprenents han desenvolupat al llarg de l'any. Fusta, vidre o pedra han estat els materials més utilitzats per crear 300 peces tan dispars com originals. Aixi ens ho explica la professora del taller, Dolors Noli:

Dolors Noli

Aquest any tenim molts treballs de pintura


Els temes més recurrents han estat les dones, la natura o la ciutat. També s'ha pogut gaudir d'una petita mostra fotogràfica on s'exposen les tècniques emprades pels alumnes. Per molts d'ells, l'Obrador és més que una escola:

Alumnes del Taller l'Obrador

El més important, a banda d'aprendre coses, és la convivència amb altre gent...


L'Obrador va començar a funcionar ara fa 23 anys i actualment compta amb 96 alumnes que cada any aprenen diferents tècniques artístiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.