Unes 3.000 persones visiten les galeries de Sant Cugat durant la tercera Nit de l'Art


  • Comparteix:

L'artista Grau Garriga amb l'alcalde durant la Nit de l'Art

L'artista Grau Garriga amb l'alcalde durant la Nit de l'Art

Unes 3.000 persones han participat aquest dissabte, fins passada la mitjanit, a la tercera Nit de l'Art. El recorregut nocturn ha permès al públic apropar-se lúdicament als espais d'art i al Museu de la Ciutat, que s'ha sumat per primer cop a la iniciativa. La Musa de l'Art d'enguany, l'artista Josep Grau Garriga, ha elogiat la vitalitat cultural de Sant Cugat i ha destacat la necessitat d'educar artísticament la població.

La tercera Nit de l'Art ha començat amb una exposició d'homenatge a la pintora i pedagoga Teresa Farrés, que va ser Musa de l'Art en l'edició passada. El Claustre del Monestir acull una petita mostra de la seva obra. Teresa Farrés explica així la seva concepció de l'art.

Teresa Farrés

És necessari aquest món espiritual, introduir a la gent en la contemplació per poder reflexionar


L'artista reconegut internacionalment Josep Grau Garriga ha estat nomenat Musa de l'Any d'aquesta edició. Grau Garriga ha destacat la importància d'educar artísticament la població perquè la capacitat creativa, ha dit, és fonamental per a la societat.

Josep Grau Garriga

L'Art és el testimoni d'una època, nosaltres podem saber com eren les civilitzacions passades per l'art que ens han deixat


Per la seva banda l'alcalde en funcions, Lluís Recoder, ha assegurat que iniciatives com la Nit de l'Art ajuden a projectar culturalment Sant Cugat.

Lluís Recoder

Podem i volem projectar Sant Cugat com una ciutat de cultura


La tercera Nit de l'Art ha superat l'àmbit local, i ha convertit Sant Cugat en un gran aparador artístic que ha atret visitants d'altres poblacions del nostre entorn. L'afluència de públic d'enguany ha superat la xifra de 2.000 visitants que es va assolir l'any passat, i s'ha apropat segons totes les fonts a la xifra de 3.000 persones. Ho explica Jordi Batlle, el president d'Espais d'Art, l'entitat organitzadora.

Jordi Batlle

Hem complert amb l'objectiu d'arribar a la xifra dels 3.000 visitants


Els galeristes s'han mostrat molt satisfets per l'alt nivell de participació a la tercera Nit de l'Art. Tot i que l'objectiu principal era donar a conèixer els espais d'art de Sant Cugat, tots els galeristes han aconseguit fer alguna venda durant la nit més llarga de l'art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.