'Mickey y sus amigos' aplega al Teatre la Unió prop de 600 persones en dues sessions


  • Comparteix:

El Teatre la Unió ha omplert totes les seves butaques

El Teatre la Unió ha omplert totes les seves butaques

Prop de 600 persones han gaudit al llarg d'aquest diumenge d'un espectacle que ha combinat la màgia, el clown, la música i els concursos conduïts pels personatges més famosos de Disney. El muntatge 'Mickey y sus amigos' ha estat el responsable de l'èxit de públic al Teatre la Unió, que ha aconseguit omplir totes les butaques a la sessió del matí. Els personatges de Mickey Mouse i l'ànec Donald han estat els més ovacionats pels nens.

'Mickey y sus amigos' ha fet participar el públic en un muntatge de dues sessions on la màgia, els riures i sobretot, els personatges de Disney, han convidat els més menuts a ser els vertaders protagonistes.

Els nens i nenes han explicat el que més els ha agradat.

Nens

El Donald, el Mickey i el Pluto m'han agradat molt. / També m'ha agradat un pallasso que era molt graciós. / A mi el Gufy i el Pato Donald.



L'empresa Menudo Espectáculo, ha estat l'encarregada de portar l'espectacle al Teatre la Unió. La seva gerent, Mari Palmero, ha explicat les claus del muntatge.


Mari Palmero

L'espectacle fa participar els nens, també hi ha clowns i diferents números. Això el fa atractiu pels més menuts.


El muntatge, que ha aconseguit omplir totes les butaques a la sessió del matí, ha patit una davallada d'afluència a la tarda, que l'organització ha atribuit a la pluja.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.