La música i la pintura omplen l'agenda d'aquesta setmana a El Siglo Mercantic


  • Comparteix:

El Siglo, situat al Mercantic, acollirà les activitats

El Siglo, situat al Mercantic, acollirà les activitats

El jazz de la portuguesa Sofia Ribeiro, acompanyada del trio Ossia, omplirà des de les deu d'aquest a nit la llibreria i teatre El Siglo, situats al recinte del Mercantic. Aquest diumenge hi haurà més música a El Siglo amb la celebració del Dia de l'Acordió amb un cicle de concerts i trobades temàtiques amb acordionistes. A més, la sala Mercantic acollirà fins a l'abril una exposició de pintures de Pere Farrerons.

Aquesta nit la cantant de jazz Sofia Ribeiro portarà la seva música a la nostra ciutat. Ribeiro vindrà acompanyada del trio Ossia, format per un guitarra, un contrabaix i un piano. La portuguesa ha guanyat el primer premi del 'International Jazz Competition for Singing Musicians: Voicingers'. L'entrada costa 10 euros, i 7 euros per als socis.

D'altra banda, aquest diumenge El Siglo també acollirà el Dia de l'Acordió. Es tracta d'una jornada oberta a aquelles persones que toquen aquest instrument i podran participar com a solistes i en jam sessions. El dia de l'Acordió començarà a dos quarts d'una del migdia. La jornada estarà dirigida pel mestre Arrigo Tomassi i la seva banda.

Aquest mateix diumenge també s'inaugurarà una exposició de Pere Farrarons. La mostra es podrà visitar a la Sala Mercantic fins a mitjans d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.