Una exposició al Museu mostra com era la vida fa un miló d'anys


  • Comparteix:

La mostra 'Europa fa un milió d'anys' es pot veure a la Sala Capitular del Museu de Sant Cugat

La mostra 'Europa fa un milió d'anys' es pot veure a la Sala Capitular del Museu de Sant Cugat

L'exposició 'Europa fa un milió d'anys' permet conèixer els orígens dels continents i les primeres espècies animals que hi habitaven. Les obres recullen recreacions de paisatges de l'època i grans escenografies. La mostra, produïda per l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social, s'ha inaugurat aquest dijous i es pot veure al Museu de la ciutat fins al maig.

Els plafons que conformen l'exposició estan formats per reproduccions d'imatges de fa un milió d'anys que permeten conèixer quin era l'ecosistema i la fauna que habitava el planeta.

Una de les àrees de la mostra explica els descobriments fets al jaciment d'Atapuerca. El director de l'excavació del jaciment, Eudald Carbonell, explica la importància de la mostra.

Eudald Carbonell

És una exposició important perquè a Atapuerca s'han fet descobriments importants com el de 'l'homo antecessor'.








El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, que ha inaugurat l'exposició, s'ha mostrat molt satisfet que es pugui veure la mostra a Sant Cugat.

Xavier Escura

El que ens aporta una exposició com aquesta és una oportunitat única de veure com era la fauna i vegetació de fa un miló d'anys.





La Sala Capitular del Museu acull l'exposició 'Europa fa un milió d'anys' fins al maig. Els diumenges al migdia es podrà fer una visita comentada, l'entrada costa 3 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.