Poltrona ha reivindicat la poètica del riure amb un repàs dels seus millors moments


  • Comparteix:

El pallasso durant l'espectacle

El pallasso durant l'espectacle

Grans i petits han acompanyat amb forts riures i aplaudiments Tortell Poltrona en un recorregut pels millors moments de la seva trajectòria amb l'espectacle '35 anys fent el pallasso!'. El muntatge ha brillat pel caràcter de Poltrona i del seus col·laboradors, que han fet un exercici d'humanitat en despertar els sentiments més innats dels espectadors davant un Teatre-Auditori ple de gom a gom. Treure el nen que tots portem dins ha estat la premisa que ha traslladat els pares a l'univers dels seus fills. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

El pallasso català per excel·lència, Tortell Poltrona, ha apropat el llenguatge universal del riure a grans i petits amb al seu darrer espectacle. En aquesta ocasió, l'escenari del Teatre-Auditori s'ha convertit en l'espai encarregat d'acollir el particular món de Poltrona, un univers que no fa distincions entre adults i infants.

A Tortell Poltrona no li cal recórrer a grans artificis per despertar allò innat a l'ésser humà, el somriure. Segons el pallasso li és més fàcil arrencar el riure als més petits per la seva innocència. Així ho ha explicat a Cugat.cat

Tortell Poltrona

Penso que dintre de tothom hi ha un nen. Els més petits no saben dir mentides i per això m'hi entenc.



El pallasso ha celebrat el seu aniversari amb un muntatge ple d'esquetxos que han fet història. Els més petits ho tenen clar: el joc visual amb les cadires ha estat el més destacat.

Infants

M'ha agradat quan feia equilibri amb les cadires. / Fa moltes tonteries i ens ho hem passat molt bé. / Quan diu bèstia.





Per a Poltrona el riure és un dret universal, és per això, que la seva faceta solidària traspassa horitzons amb 'pallassos sense fronteres' i projectes a ciutats afectades per desastres naturals com Haití.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.