Poltrona ha reivindicat la poètica del riure amb un repàs dels seus millors moments

El pallasso durant l'espectacle

Cultura

Publicat el 14/mar/10 per Anna Berenguer

Grans i petits han acompanyat amb forts riures i aplaudiments Tortell Poltrona en un recorregut pels millors moments de la seva trajectòria amb l'espectacle '35 anys fent el pallasso!'. El muntatge ha brillat pel caràcter de Poltrona i del seus col·laboradors, que han fet un exercici d'humanitat en despertar els sentiments més innats dels espectadors davant un Teatre-Auditori ple de gom a gom. Treure el nen que tots portem dins ha estat la premisa que ha traslladat els pares a l'univers dels seus fills. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

El pallasso català per excel·lència, Tortell Poltrona, ha apropat el llenguatge universal del riure a grans i petits amb al seu darrer espectacle. En aquesta ocasió, l'escenari del Teatre-Auditori s'ha convertit en l'espai encarregat d'acollir el particular món de Poltrona, un univers que no fa distincions entre adults i infants.

A Tortell Poltrona no li cal recórrer a grans artificis per despertar allò innat a l'ésser humà, el somriure. Segons el pallasso li és més fàcil arrencar el riure als més petits per la seva innocència. Així ho ha explicat a Cugat.cat

Tortell Poltrona

Penso que dintre de tothom hi ha un nen. Els més petits no saben dir mentides i per això m'hi entenc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El pallasso ha celebrat el seu aniversari amb un muntatge ple d'esquetxos que han fet història. Els més petits ho tenen clar: el joc visual amb les cadires ha estat el més destacat.

Infants

M'ha agradat quan feia equilibri amb les cadires. / Fa moltes tonteries i ens ho hem passat molt bé. / Quan diu bèstia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Per a Poltrona el riure és un dret universal, és per això, que la seva faceta solidària traspassa horitzons amb 'pallassos sense fronteres' i projectes a ciutats afectades per desastres naturals com Haití.